Na paní Benešovou mě nasměroval člověk, který správně odhadl, že můj problém leží v nevyřešeném vztahu. Paní Benešová mi pomohla a pomáhá pochopit, co se vlastně stalo a díky tomu se cítím o dost lépe. Nemluví v opisech, ale jde přímo k věci, což mi vyhovuje. Má zkušenost s psychology a poradci je relativně malá, ale kdybych na paní Benešovou narazil dříve, možná by se mi život odvíjel jinak. Předešlý terapeut se mnou rozebíral obecná temata a já se nebyl schopen uvolnit a společně s ním přijít na jádro problému. To se zde podařilo. Paní Benešovou můžu jen a jen doporučit!
Lukas
Díky pí. Benešové vidím situaci jinak a pomohla mi najít cestu, jak opět stabilizovat vztah a najít v něm pohodu a štěstí. Je to člověk, který velmi citlivě dokáže pojmenovat věci pravým jménem a dokáže říci, co třeba úplně člověk nechce slyšet, ale pro řešení situace je to nesmírně důležité. Dokáže člověku pomoci se na situace podívat objektivně. Děkuji moc.
Simona
….pokud se člověk ocitne v životní situaci, se kterou se neumí vyrovnat, většinou hledá pomocnou ruku. Měla jsem to štěstí, že mi jí podala paní Benešová. Díky ní jsem se mohla znovu nadechnout a vyrazit dál.
Ivana
Na paní Benešovou jsem se obrátila v okamžiku, kdy jsem opravdu nevěděla jak dál. Několik psychologů mi sice po rozvodu pomohlo, ale já se znovu a znovu propadala do depresí. Už jsem se nepotřebovala „vypovídat“, chtěla jsem radu. A zatím se ukazuje, že koučink by mohl být to pravé. Když od paní Dany odcházím, cítím se jako znovuzrozená. Rozhodně ještě nemám vyhráno, ale už se zkouším na řadu problémů podívat jinak – nic není tak černé, jak to na první pohled vypadá.
Alena
Je to už pár let, co ni paní Benešová pomáhala otevřít oči a zkusit věci dělat jinak, než by to mě samotnou napadlo. Díky její podpoře a pomoci jsem se dokázala prodrat vztahovými problémy a zachránila tak své manželství. Na paní Daně si vážím její otevřenosti a myslím, že má dar vidět a pojmenovat to, co je ve vztahu špatně a najít rozumné řešení. Nebylo to pro mne vždy jednoduché, ale co za něco stojí, nebývá na zlatém podnose. Tímto Daně moc děkuji a s čistým srdcem ji mohu doporučit.
Jitka
Velice děkuji za pomoc. Je mi mnohem lépe.
Petra
Mám trable skoro všude kam se podívám. Nemám rád moc řečné nebo naopak pořád mlčící psychology. K paní Benešové jsem přišel na doporučení kamarádky co už se na mě nemohla dívat. Vyslechla mne, neradila jakoby sežrala všechnu moudrost. Spíš naznačila co a jak. Nepomohlo to. Jenom mi to vrtalo v hlavě.Přišel jsem podruhé. Možná už bylo aspoň trochu vidět světlo v tunelu. Byl jsem tam ještě dvakrát a věci se začínají dařit. Děkuji. Moc mi to pomohlo.
Jiří
Když se člověku nedaří a ztrácí naději, snaží se najít řešení a případně i někoho, kdo poradí nebo pomůže. Náhodou jdem se dostala do rukou paní Benešové, které jsem se svěřila a popovídala si s ní o celé me situaci. Řekla mi svůj názor, pomohla mi si uvědomit, že jsou i jiné pohledy na věc než jen jak je vidím a vnímám já. Naučila mě snažit se na věci hledět i ocima druhého a hledat a promyslet různé cesty vedoucí ke spokojenosti nejen mé, ale i ostatních. Za veškerou pomoc děkuji a pokud budu mít pocit, že je to zase potřeba, ráda se na ni obrátím znovu.
Markéta